Home

Birgit Plaugmann

60 65 60 63

 

Parterapeut  Psykoterapeut

Coach  Familieopstiller

Michael Andersen

28 45 02 05

 

Stud. til kropsterapeut

Jeg tilbyder samtaler til klienter, har behov for at arbejde med problemer i parforholdet, mistrivsel, lavt selvværd, stress, eksistentielle livskriser og som ønsker at arbejde med forholdet til børn og børneopdragelse.

 

Det faglige udgangspunkt er de psykoterapeutiske metoder gerne kombineret med øvrige relevante metoder som coaching, supervision og metoder fra familieopstilling.

 

Ofte kommer par med fastlåste roller / mønstre, ensomhed, kommunikationsproblemer, jalousi og utroskab. Det er  værdifuldt for et menneske at finde trygheden til at åbne sig. Ny indsigt i relation med med partner, familie eller kolleger skaber nye og bedre måder at leve livet på.

 

Målet er at finde de veje, der skaber et dybere, bedre og stærkere og rigere liv for den enkelte.

Mit navn er Michael Andersen og jeg læser til kropsterapeut hos TOTUM i Århus, og for at få så meget erfaring under mit uddannelsesforløb som muligt, tilbyder jeg

55 min BEHANDLING    PRIS KR: 175,-      

prisstigning fra januar 2019

 

Totum kropsbehandlingen er et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne travle menneske kan have, hvor både smerter i kroppen og stress kan fylde alt for meget i hverdagen.

Jeg arbejder med at få hele kroppen i balance og kan afhjælpe bl.a. muskel- og ledsmerter, hovedpine, nakke- og rygsmerter, skulderproblemer, sportsskader og stress.

 

En behandling er baseret på forskellige massageteknikker, pulsering, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, led frigørelser og samtale. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket.

Vesterbro 27A  9000 Aalborg

Copyright @ All Rights Reserved